Login

Agenda

 • Oratorio de Noël | Saint-Saëns
  KERSTCONCERT 2021 BREDASE OPERA Zondag 12 december 2021 verzorgt de Bredase Opera onder leiding van dirigent Lex Wiersma de uitvoering van het Oratorio de Noël van Camille Saint-Saëns. Uiteraard geheel passend binnen de dan geldende coronarichtlijnen.   lees verder

  Het concert vindt plaats in de Protestantse Laurentiuskerk (Duivelsbruglaan 1, Breda) en vangt aan om 19.30 uur. 


  Entree voor deze uitvoering kost € 15,00.  


  U kunt ook kiezen voor entree met consumptie, dit kost € 17,50. U bent dan na afloop van het concert uitgenodigd voor een drankje en een hapje. 

   
  Kaartverkoop


  U kunt uw kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar bredaseopera@gmail.com.

   

  Vermeld in uw e-mail:  

  -  uw naam- en adresgegevens

  -  het aantal gewenste kaarten 

  -  met of zonder consumptie


  Het totale aankoopbedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL77 RABO 0110 8662 74 ten name van Stichting Bredase Opera en onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten.


  Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail en is uw reservering definitief.

 • Concert met Koninklijke Marechaussee
  VIERING 625-JARIG BESTAAN BUREN  Op zaterdag 18 september a.s. geeft de Bredase Opera acte de présence in Buren bij de viering van het 625-jarig bestaan van deze stad. lees verder

  In de tuinen van het Marechaussee Museum verzorgen de Bredase Opera en het Orkest Koninklijke Marechaussee ’s middags een licht klassiek getint concert, met af en toe een knipoog naar moderner werk, waarin uiteraard solistische bijdragen en een stevige mars niet ontbreken.

   

  Voor meer informatie zie: https://www.burenstad.nl/site/buren625-concert

 • Midzomerconcert Bredase Opera
  ZONDADG 5 SEPTEMBER 2021 GINNEKEN De Bredase Opera zal onder leiding van dirigent Lex Wiersma werken van onder andere Karl Jenkins, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, en Carl Orff ten gehore brengen. lees verder

  De Bredase Opera heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Toen met de coronamaatregelen zingen niet was toegestaan zijn wij doorgegaan met online repetities. Met als resultaat dat wij een mooi repertoire hebben ingestuurd. En dat willen wij graag met u delen!

   

  Op zondag 5 september 2021 geeft de Bredase Opera een Midzomerconcert in de Protestantse Laurentiuskerk in het Ginneken (Duivelsbruglaan 1 Breda). Het concert wordt om 13.30 en om 15.30 uur gegeven.

   

  Na afloop is er gelegenheid voor een drankje met hapje op het gezellige terras in de tuin van de kerk (het eerste drankje is in de toegangsprijs inbegrepen).

   

  Entree met consumptie na afloop €14,00.
  Voor onze 'Vrienden van de Bredase Opera' is dit €11,50. 

   

  U kunt uw kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar bredaseopera@gmail.com.

   

  Vermeld in uw e-mail in ieder geval:
  - uw naam- en adresgegevens
  - uw telefoonnumer
  - de gewenste uitvoering (13.30 of 15.30 uur)
  - het aantal gewenste kaarten
  - of u uit één huishouden komt
  - of u Vriend van de Bredase Opera bent

   

  Het totale aankoopbedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL77 RABO 0110 8662 74 ten name van Stichting Bredase Opera en onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten.

   

  Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail en is uw reservering definitief.

   

  Klik hier voor de flyer.

  Klik hier voor de uitgebreide flyer.

 • Requiem van Mozart | Maunder
  UITVOERING UITGESTELD! De voor zondag 3 mei 2020 geplande uitvoering door de Bredase Opera van het Requiem van Mozart in de bewerking van Richard Maunder is uitgesteld. Een nieuwe uitvoeringsdatum wordt gezocht. Houd voor verdere informatie onze website en Facebookpagina in de gaten.      lees verder

  Mozart componeerde zijn Requiem in de periode kort voor zijn overlijden in 1791. Hij heeft het werk niet kunnen voltooien. Algemeen bekend is dat de voltooiing is gedaan door zijn tijdgenoot Franz Xaver Süssmayr. Minder bekend is dat in de 20e eeuw (rond 1986) ook een bewerking geschreven is door de Engelse musicoloog Richard Maunder. Deze is in Nederland slechts enkele malen uitgevoerd. Omdat deze bewerking gebaseerd is op de aantekeningen van Mozart is de klasse van Mozart onmiskenbaar. Kortom, een unieke kans om een uniek werk te beluisteren! 

 • Operaconcert | Stadstuin De Schelp
  CONCERT AFGELAST! Zondag 17 mei 2020 in Oosterhout. De Bredase Opera brengt op zondag 17 mei 2020 een concert met een varia aan operawerken. Koor en solisten zullen acte de présence geven in Stadstuin De Schelp in Oosterhout.        lees verder