Login

Agenda

  • Bredase Opera naar België
    Zondag 8 april twee concerten in Diest. Op 1 april 1618 werd Prins Filips Willem van Oranje begraven in de Sint-Sulpitiuskerk te Diest. Dit was echter niet zijn enige wens: hij verzocht ook dat er een jaargetijde voor hem gehouden werd. Ter ere van de 400ste verjaardag van zijn begrafenis wordt het jaargetijde op 8 april 2018 muzikaal opgeluisterd door de Bredase Opera. lees verder

    In de ochtend verzorgt de Bredase Opera de muzikale omlijsting van de mis in de Sint-Sulpitiuskerk. Gezongen wordt onder andere Messe Brève No. 7 van Charles Gounod. Ook staan werken van Verdi en Händel op het programma. De mis vangt aan om 10.30 uur, de toegang is gratis.
     

    ​'s Middags geeft de Bredase Opera in dezelfde Sint Sulpitiuskerk een tweede concert. Voor dit opera- en belcantoconcert put de Bredase Opera uit bekende en minder bekende werken van Mozart tot Puccini en van Verdi tot Bizet. De kans om kennis te maken met de hoogtepunten uit de operawereld! Dit concert begint om 17.00 uur. Kaarten kosten € 12,00 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa. Voor meer informatie: tickets@ccdiest.be.