Login

Uitgelicht

  • Meezingen in een opera? Pak je kans!
    Altijd al willen optreden in de opera? Pak dan je kans! De Bredase Opera geeft je de gelegenheid om vijf koorwerken uit de prachtige opera Cavalleria Rusticana van Pietro Mascagni in te studeren en mee uit te voeren op zondag 26 mei 2019. Dus neem de stap, meld je aan, doe mee en je zult merken dat opera niet zwaar, moeilijk, gewichtig of iets voor oude mensen is! lees verder

    Meezingen met de Bredase Opera is een belevenis; het geeft je energie, saamhorigheid, ontspanning en bovenal plezier! Voor de kosten hoef je het niet te laten. Je betaalt eenmalig € 15,00 voor de partituur. Je kunt dan drie maanden onder deskundige leiding de koorwerken uit de opera instuderen. Je hoeft niet te kunnen acteren! De repetities voor deze opera starten in maart 2019. 

     

    Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je komen luisteren? Dat kan op dinsdagavond 15 en 22 januari van 20.15 uur tot 21.30 uur in gemeenschapshuis De Wegwijzer aan de Steendorpstraat 2 in Breda (Noord). Schroom niet en geef je op bij adadehaan46@gmail.com. Tot ziens!