Login

Uitgelicht

 • Kerstconcert GEANNULEERD
  ORATORIO DE NOËL|SAINT-SAËNS Met de maatregelen van de strenge lockdown en de oproep om sociale contacten, groepsvorming en reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken hebben wij helaas moeten besluiten de uitvoeringen van het Oratorio de Noël niet door te laten gaan.        lees verder

  Op zondag 20 december 2020 verzorgt de Bredase Opera onder leiding van dirigent Lex Wiersma de uitvoering van het Oratorio de Noël van Camille Saint-Saëns. Uiteraard geheel passend binnen de coronarichtlijnen.

   

  Het concert vindt plaats in de Protestantse Laurentiuskerk (Duivelsbruglaan 1, Breda) en wordt drie keer uitgevoerd voor elk maximaal 30 bezoekers: om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.

   

  Entree voor deze uitvoering kost € 15,00.  

   

  U kunt ook kiezen voor entree met consumptie, dit kost € 17,50. U wordt dan na afloop van het concert ontvangen op het terras van Mariëndal (Gemeentecentrum bij de kerk, Duivelsbruglaan 13) voor een drankje (koffie, thee, warme chocolademelk of glühwein) en een hapje. NB. In verband met de coronamaatregelen moet deze ontvangst buiten plaatsvinden.

   

  Kaartverkoop

   

  U kunt uw kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar bredaseopera@gmail.com.

   

  Vermeld in uw e-mail:  

  - uw naam- en adresgegevens

  - de gewenste uitvoering

  - het aantal gewenste kaarten

  - of u uit één gezin komt (in verband met de plaatsing in de kerk)

   

  Het totale aankoopbedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL77 RABO 0110 8662 74 ten name van Stichting Bredase Opera onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten.

   

  Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestigingsmail en is uw reservering definitief.

 • Projectzangers Requiem van Mozart
  Wil je Mozart's Requiem zingen? Dat kan! De Bredase Opera wil in 2021 (alsnog) het Requiem van Mozart in de bewerking van Maunder uitvoeren. Deze uitvoering staat open voor projectzangers.  lees verder

  Geïnteresseerd? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan door een mail te sturen naar bredaseopera@gmail.com. Vermeld in je aanmelding in ieder geval je stemsoort en eventueel je ervaring. Ook voor nadere vragen kun je naar dit adres mailen. Voor algemene informatie over deelnemen aan projecten van de Bredase Opera klik hier

 • Word Vriend van de Bredase Opera
  Steun de ambities van de Bredase Opera! De ambities van de Bredase Opear zijn groot. Wij durven uitdagingen aan te gaan en werken daarbij continu aan de kwaliteit. Wil je ons helpen de ambities waar te maken en de kwaliteit hoog te houden? Word dan Vriend van de Bredase Opera!  lees verder

  Vrienden worden betrokken bij het reilen en zeilen van de Bredase Opera en genieten veel voordelen. Als Vriend word je niet alleen uitgebreid op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen van de Bredase Opera, maar ook uitgenodigd voor activiteiten, ontvang je onze Nieuwsbrief en krijg je voorrang en korting op toegangskaarten voor concerten. 

   

  Wil je het koor blijven volgen, dan kun je je voor een minimumbijdrage van € 25,00 per kalenderjaar als Vriend van de Bredase Opera aanmelden. Dat kan met een e-mail aan het bestuur.