Login

Aanmelden

Zingen bij de Bredase Opera kan een van de mooiste ervaringen in je leven worden!

 

Denk niet 'opera zingen, dat is voor mij niet weggelegd…'
 

Als je enige zangervaring hebt en je zangtalent verder wilt ontwikkelen, dan is de Bredase Opera dé leerschool, waar je op juiste wijze je stem leert gebruiken, je zangtechniek op alle onderdelen kunt verbeteren en waar je tegelijkertijd veel kennis opdoet van de klassieke muziek.
 

De Bredase Opera is continu op zoek naar nieuwe stemmen van zowel mannen als vrouwen in alle stemsoorten. De voorkeur gaat uit naar mensen met een muzikale achtergrond en / of koorervaring, maar het meest belangrijk zijn toch wel enthousiasme, betrokkenheid, inzet en zelfwerkzaamheid.

 

Spreekt dit je aan? Durf je stem dan te laten horen! Dat kan, geheel vrijblijvend, tijdens één of twee proefrepetities, waar je opgevangen en voorlopig ingedeeld wordt en waar je de sfeer kunt opsnuiven en ook direct kunt meezingen. Bevalt het je, dan kun je lid worden en krijg je een stemtest, een mentor en een introductieprogramma. De mogelijkheid bestaat om cursussen te volgen, variërend van algemene muziekvorming tot stemvorming voor gevorderden.

 

Meer weten of meteen aanmelden? Neem dan contact op met het bestuur van de Bredase Opera.