Login

Repetitiebezoek

Wil je een keer een repetitie van de Bredase Opera bijwonen? Dat kan!

 

Als je overweegt lid te worden van de Bredase Opera, dan neem je contact op met het bestuur. Je krijgt dan een uitnodiging om een repetitie bij te wonen, waar je door een bestuurslid wordt opgevangen, dat je laat kennismaken met de overige bestuursleden en de dirigent.

 

Vervolgens word je aan de partijvertegenwoordiger van jouw stemsoort voorgesteld. Deze neemt de begeleiding over. Hij of zij zorgt vooraf voor de benodigde bladmuziek en geeft je een plaats naast hem of haar om tijdens de repetitie vragen direct te kunnen beantwoorden en adviezen te geven. De partijvertegenwoordiger legt uit hoe het werkt tijdens de pauzes en zorgt voor een drankje aan de bar. 

 

De secretaris van de Bredase Opera geeft je na enkele kennismakingsavonden een aanmeldingsformulier voor de definitieve aanmelding en het huishoudelijk reglement. 

 

Het bestuur, de partijvertegenwoordiger en de koorleden zullen hun best doen om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Na enkele repetities bijgewoond te hebben, zal een bestuurslid samen met jou de introductieperiode evalueren.